Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

ASTRA

ASTRA

Cégünk az ASTRA kiemelt partnere, mely Önnek, családjának, valamint több mint 143 millió európai háztartás számára kínál hozzáférést az információkhoz és a szórakozáshoz. A szolgáltatással több száz ingyenes nemzetközi SD és HD felbontású TV és rádiócsatornát érhet el.

A szolgáltatás eléréséhez elegendő egy egyszeri beruházás (HD felbontású műholdvevő berendezés, set-top box, legalább 60-cm átmérőjű parabola tükör, műholdvevő fejjel), ami után semmiféle költség nem jelentkezik.

Bővebb információt üzletünkben kaphat. Minden kedves érdeklődőnek ajándékba adunk egy Astra katalógust, melyben megtalálható az összes elérhető csatorna, megkönnyítve választását. Üzletünk megközelítése, térkép »»

Az eléréshez szükséges eszközöket webáruházunkban és üzletünkben is megtalálja, de természetesen az eszközök telepítését (antenna felszerelése, kábelezés, beüzemelés) is elvégezzük Ön helyett díjazás ellenében.

ASTRA kiemelt partner Pécs - műholdas vétel, parabola antenna, antennaszerelés, tanácsadás

Az Astra rendszerről

Az Astrának köszönhetően nem csupán a kedvenc TV és rádiócsatornáit élvezheti digitális minőségben, hanem nagyfelbontású HDTV csatornákkal is megismerkedhet. Az Astra több mint 2750 televízió- és rádiócsatornát sugároz, melyek közül szabadon választhat. A parabola antennával szélessávú internethez is kap hozzáférést.

Az Astra Európa vezető DTH (Direct-to-Home) műholdas rendszere. A műhold flotta 17 műholdból áll. Az Astra műholdas rendszer több mint 143 millió DTH-s és kábeles háztartásnak nyújt szolgáltatásokat, több mint 2750 analóg és digitális televízió- és rádiócsatornát sugároz. Ezen felül a SES Astra műhold-alapú multimédiás, internet és telekommunikációs szolgáltatásokat is nyújt vállalkozások, kormányzati szervek és ügynökségeik számára egyaránt.

Közel 440 HD minőségű csatornájával a főbb orbitális pozíciókon, az Astra Európa vezető műsorsugárzói között a legfontosabb HDTV szolgáltatónak számít. Az Astra elsődleges orbitális pozíciói a következők: 19.2° Kelet, 28.2° Kelet, 23.5° Kelet, 5° Kelet és 31.5° Kelet.

A SES a világ vezető műhold-üzemeltetője, flottájában 53 földkörüli szatellittel. A vállalat műholdas kommunikációs szolgáltatásokat nyújt műsorszolgáltatók, tartalom és internetszolgáltatók, mobil és vezetékes hálózati szolgáltatók, valamint üzleti és kormányzati szervezetek számára világszerte.
A SES elkötelezett híve a hosszú távú üzleti kapcsolatoknak, a magas minőségű szolgáltatásoknak és a műsorszolgáltatói iparág kiválóságának. A SES kulturálisan sokszínű regionális csapatai világszerte jelen vannak és szorosan együttműködnek annak érdekében, hogy megfeleljenek a speciális műholdas átviteli és szolgáltatási követelményeknek.
A SES-nek (Euronext Paris és Luxembourg Stock Exchange: SESG) részesedése van továbbá a kanadai Ciel-ben, a mexikói QuetzSat-ban, valamint stratégiai partnere az O3b Networks-nek is.

Tapasztalat – Sikeres háttér

Európában az első kereskedelmi otthoni vételt biztosító TV szolgáltatásokat több mint 20 éve sugározta Astra műholdunk a keleti 19,2°-ról, ami hamarosan Európa fő műhold pozíciója lett.
1989 óta ehhez a műholdhoz még több mint egy tucat csatlakozott, további négy pozícióban, hogy egyre bővülő műholdas szolgáltatásokkal lássák el egész Európa tévénézőit.
Európa vezető műholdas TV-, rádió- és multimédia szolgáltatójává nőttük ki magunkat.
Miközben műholdjaink hatósugara igen kiterjedt (lefedik egész Európát Skandináviától Észak-Afrikáig, a Kanári-szigetektől Oroszországig), az Astra csupán része egy nagyobb nemzetközi csoportnak, amely az egész világot látja el kommunikációs megoldásokkal.
Anyacégünk, a SES, egy valóban globális léptékű műholdvállalat.
A SES egy több mint 50 műholdból álló flottát üzemeltet, melyek az egész Föld körül keringenek, és együtt a világ lakosságának 99%-át lefedik.
Nézőink és ügyfeleink egyedülálló előnyét élvezik az Astra mögött álló globális kommunikációs óriás kereskedelmi, logisztikai, technológiai erőforrásainak.

Látogasson el a SES weboldalára, hogy többet is megtudjon az Astra mögött álló globális vállalatról: http://www.ses.com

Világszerte a műhold a televízió- és rádiócsatornák sugárzásának legmegbízhatóbb és leghatékonyabb eszköze.
Jóformán határtalan számú TV csatornát lehet fogni műholdon keresztül, és alapvetően az egész lakosság számára elérhető az adás.
Az Astra több mint 25 éve van jelen Európában, mint televíziós csatornák, rádióállomások, internetes és multimédiás szolgáltatások megbízható forrása.
Európa területén az Astra műholdak által sugárzott csatornák között megtalálható a legtöbb nemzetközi, közszolgálati és kereskedelmi adó, valamint helyi és regionális érdekeltségű program is.
Az Astra műholdak a legnépszerűbb csatornákat a legjobb digitális minőségben sugározzák.
Az Astrának köszönhetően hozzájuthat a kedvenc televíziócsatornáihoz beleértve a HD csatornákat, a 3D TV-t és rádióállomásokat, valamint használhatja az interaktív szolgáltatásokat is. Több mint 2750 televízió- és rádiócsatornát sugárzunk, melyek közül bátran választhat. Az Astra ajtót nyit a digitális szórakozás és információáramlás világába. Ezen a honlapon részletes információkat talál az Astra kínálatáról, az adás fogásához szükséges berendezésről; ezen kívül segítünk Önnek az Astra parabola antenna installálásában is.

Európa legnépszerűbb műholdas rendszere az otthonába hozza a digitális szórakozást és a legszórakoztatóbb élményeket. Élvezze a legjobb film-, hír-, sport-, ismeretterjesztő, dokumentumfilm, zene-, gyerek- és kulturális csatornákat. Biztosra veheti, hogy szolgáltatásunk minden családtagja szórakozására válik. Az Astra műholdas digitális programjai Magyarország egész területén közvetlenül elérhetőek: a városi lakásoktól kezdve a falusi házakon át egészen a nyaralókig. Így nem kell tartania attól, hogy nem fogja tudni nézni kedvenc adóját. Mindenki megérdemli, hogy kedvenc műsorát kitűnő digitális minőségben élvezze.