Termékek Menü
0

Elosztó, diplexer, szűrő

Rendezés:
Nézet:
790 Ft 490 Ft (386 Ft + ÁFA)
Kábeltévé vagy földi digitális tévé jelének elosztására használható négyes osztó.
Raktáron
690 Ft (543 Ft + ÁFA)

Széles sávban használható (FM rádió, VHF/UHF, SAT(5 MHz-2400MHz) 3-as osztó. Bármely kimenet felől a bemenet távtáplálható, a többi kimeneten tápfeszültség nem jelenik meg (diódás csatolás).

Kábeltévé vagy földi digitális jel (MinDig TV) elosztásához.

Raktáron
990 Ft (780 Ft + ÁFA)

2-es osztó, széles sávban használható (FM rádió, VHF/UHF, SAT(5 MHz-2400MHz). Bármely kimenet felől a bemenet távtáplálható, a többi kimeneten tápfeszültség nem jelenik meg (diódás csatolás).

Kábeltévé vagy földi digitális jel (MinDig TV) elosztásához.

Raktáron
990 Ft (780 Ft + ÁFA)

A műholdas és földi TV jelek elosztására használható diplexer. 


Az eszköz közösíti a műholdvevő fejből (LNB) érkező műholdas jelet a földi tévéjellel, így egy vezetéken tudjuk továbbítani azokat. • Frekvenciasáv: 0-2400 MHz

 • SAT frekvenciasáv: 950-2400 MHz

 • TV frekvenciasáv: 0-860 MHz


Raktáron
1.390 Ft (1.094 Ft + ÁFA)

Lehetővé teszi a felhasználónak, hogy kézzel válasszon ki két jelforrásból egy RF jelet a TV készülék számára. A tipikus alkalmazása a földi sugárzású digitális (DVB-T - MinDig TV) és kábeltévé (DVB-C) adások kiválasztására történik.

Jellemzők:
 • a földi és kábeltévé csatornák teljes FM és TV tartományában működik
 • alacsony illesztési veszteség
 • magas szigetelés a bemenetek között
 • a masszív Buchinger mechanizmus megakadályozza egyidejűleg a két jelforrás kiválasztását
 • az elektronikát alumíniumházba építették, amely biztosítja a jó árnyékolást és RF szigetelést
Raktáron
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
Asheridge TVC-1000-8VN passzív antennajel elosztó. Fémházas, szélessávú (5-1000MHz), alacsony csillapítású.

F-csatlakozós 1 be- és 8 kimenet.
Raktáron
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)

A digitális átállás során kiürített 790-862 MHz- es (UHF 61-69) sávot - melyet szélessávú mobil internet (4G/LTE) szolgáltatásra használnak - csillapítja az LTE szűrő. 
A szűrő különösen ott tehet jó szolgálatot, ahol szélessávú házerősítőket használnak. Az erősítőbe bejutó felesleges frekvenciák hatására még nagyobb valószínűséggel keletkezhetnek interferenciás zavarok (az erősítő termeli ki).

A szűrő használata javasolt szélessávú ház és antenna erősítők bemenetén, valamint jó vétel képességű helyeken - nagy kimenő szintek miatt - az antenna fejek kimenetén.

Raktáron
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)

Kábeltévé (DVB-C) használata esetén a tv-műsor és internet szolgáltatás egyidejű használatakor a kábelmodem visszirányú jeleli (5-65 MHz) a nagy jelszint miatt zavarhatják a TV csatornákat akár az UHF sávban is, mely zavar a képen csíkozódás, színhiba formájában jelentkezhet.

A multimédia diplexer egy elosztó a kábelmodem és a TV között, melyben egy felüláteresztő szűrő (88-860 MHz) teljesen elnyomja a kábelmodem visszirányú jeleit a TV felé, így biztosítja a zavartalan tévézést.

Raktáron
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)

6-os osztó, mely széles sávban használható (FM rádió, VHF/UHF, SAT(5 MHz-2400MHz). Bármely kimenet felől a bemenet távtáplálható, a többi kimeneten tápfeszültség nem jelenik meg (diódás csatolás).

Kábeltévé vagy földi digitális jel (MinDig TV) elosztásához.

Raktáron
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)

Kábeltévé (DVB-C) használata esetén a tv-műsor és internet szolgáltatás egyidejű használatakor a kábelmodem visszirányú jeleli (5-65 MHz) a nagy jelszint miatt zavarhatják a TV csatornákat akár az UHF sávban is, mely zavar a képen csíkozódás, színhiba formájában jelentkezhet.

A multimédia diplexer egy elosztó a kábelmodem és a TV között, melyben egy felüláteresztő szűrő (88-860 MHz) teljesen elnyomja a kábelmodem visszirányú jeleit a TV felé.

Raktáron
3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)

A PMSW-210 egy 5V kapcsoló feszültséggel működő átkapcsoló, mely földi digitális (DVB-T) antenna jel és kábeltévé jel között vált.

Használatával egyszerre lehet csatlakoztatva a tévébe / vevő készülékbe a MinDig TV antenna és a kábeltévé vezetékének a jele.

Csak olyan földi digitális vevők és tévék esetében hasznlható melyek rendelkeznek a menüjükből kapcsolható +5V-al.

Ezekbe a készülékekbe épített +5V tápfeszültség aktív (erősítős) antenna megtáplálását szolgálja.
A PMSW-210 kapcsoló használatakor csak normál antennát lehet használni, mert a kapcsoló kimenetére (TV) adott 5V kapcsoló feszültséget nem továbbítja az antenna irányába ("DC Blocked" bemenet).

Működése:

Ha a TV kimenete felől 5V kapcsoló feszültséget kap, a DVB-T (antenna) jelet vezeti a TV kimenetre.

Ha az 5V megszűnik, akkor a kábeltévé (CATV) jele kerül az eszköt tévé kimenetére.

Mivel az eszköz egy elektronikus kapcsoló, a kétfajta média jelei veszteség nélkül és egymástól jól elválasztva, zavar mentesen jelennek meg a kimeneten.

Raktáron
4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)

Három kimenettel rendelkező osztó, mely használható kábeltelevíziós és saját hálózathoz is. Előfordulnak olyan esetek, amikor a passzív osztó után a jelszint erősen lecsökken, így élvezhetetlenné válik a kép.

Az ARA-1/2F osztó tápfeszültség ellátása egy különálló stabilizált tápegységről történik. Ezért kültérben nem használható. Nedves, párás helyre, fűtés közelében nem szabad szerelni és üzemeltetni. A természetes szellőzés az követelmény - üzemelés közben nem szabad lefedni semmilyen tárggyal. A károk elkerülése céljából a hálózati csatlakozást nem ajánlatos addig rákapcsolni, amíg minden kapcsolat el nem készült.

Raktáron
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)

A kábeltévé és a földi antenna közösítését oldja meg. Segítségével távirányítóval kapcsolhatunk a két üzemmód között.

 • külső infra szemmel, bármely távkapcsolóval kapcsolható
 • DVB-T (földi digitális) és kábeltévé közös vezetéken történő használatához
 • USB-s tápellátás

Korábban csak kompromisszumos megoldások álltak rendelkezésre a közösítéshez: manuális kapcsoló, relé, szűrős közösítő. 

Használata egyszerű:

ki kell választanunk a TV távkapcsolóján egy gombot amit a TV nem használ (vagy ritkán használjuk), azt 3 másodpercig nyomva tartva és az infrás átkapcsolóra irányítva megtörténik az átváltás.

A kapcsolót USB-s csatlakozóról táplálhatjuk.

Minimális átviteli csillapítás (~0.5 dB) mellett zárócsillapítása jelentős (~ 40 dB), és így mindkét jel szinte veszteségmentesen jut a TV készülékre, és az éppen nem használt jelforrás jele egyáltalán nem zavar be a képbe.

Raktáron