Termékek Menü

Elosztó, diplexer, szűrő

Rendezés:
Nézet:
790 Ft 490 Ft (386 Ft + ÁFA)
Kábeltévé vagy földi digitális tévé jelének elosztására használható négyes osztó.
Raktáron
990 Ft (780 Ft + ÁFA)

2-es osztó, széles sávban használható (FM rádió, VHF/UHF, SAT(5 MHz-2400MHz). Bármely kimenet felől a bemenet távtáplálható, a többi kimeneten tápfeszültség nem jelenik meg (diódás csatolás).

Kábeltévé vagy földi digitális jel (MinDig TV) elosztásához.

Raktáron
990 Ft (780 Ft + ÁFA)

A műholdas és földi TV jelek elosztására használható diplexer. 

 

Az eszköz közösíti a műholdvevő fejből (LNB) érkező műholdas jelet a földi tévéjellel, így egy vezetéken tudjuk továbbítani azokat.

 

  • Frekvenciasáv: 0-2400 MHz

  • SAT frekvenciasáv: 950-2400 MHz

  • TV frekvenciasáv: 0-860 MHz  •  
  •  
Raktáron
1.290 Ft (1.016 Ft + ÁFA)

Széles sávban használható (FM rádió, VHF/UHF, SAT(5 MHz-2400MHz) 3-as osztó. Bármely kimenet felől a bemenet távtáplálható, a többi kimeneten tápfeszültség nem jelenik meg (diódás csatolás).

Kábeltévé vagy földi digitális jel (MinDig TV) elosztásához.

Raktáron
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)

6-os osztó, mely széles sávban használható (FM rádió, VHF/UHF, SAT(5 MHz-2400MHz). Bármely kimenet felől a bemenet távtáplálható, a többi kimeneten tápfeszültség nem jelenik meg (diódás csatolás).

Kábeltévé vagy földi digitális jel (MinDig TV) elosztásához.

Raktáron
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
Asheridge TVC-1000-8VN passzív antennajel elosztó. Fémházas, szélessávú (5-1000MHz), alacsony csillapítású.

F-csatlakozós 1 be- és 8 kimenet.
Raktáron
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)

A digitális átállás során kiürített 790-862 MHz- es (UHF 61-69) sávot - melyet szélessávú mobil internet (4G/LTE) szolgáltatásra használnak - csillapítja az LTE szűrő. 
A szűrő különösen ott tehet jó szolgálatot, ahol szélessávú házerősítőket használnak. Az erősítőbe bejutó felesleges frekvenciák hatására még nagyobb valószínűséggel keletkezhetnek interferenciás zavarok (az erősítő termeli ki).

A szűrő használata javasolt szélessávú ház és antenna erősítők bemenetén, valamint jó vétel képességű helyeken - nagy kimenő szintek miatt - az antenna fejek kimenetén.

Raktáron
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)

Kábeltévé (DVB-C) használata esetén a tv-műsor és internet szolgáltatás egyidejű használatakor a kábelmodem visszirányú jeleli (5-65 MHz) a nagy jelszint miatt zavarhatják a TV csatornákat akár az UHF sávban is, mely zavar a képen csíkozódás, színhiba formájában jelentkezhet.

A multimédia diplexer egy elosztó a kábelmodem és a TV között, melyben egy felüláteresztő szűrő (88-860 MHz) teljesen elnyomja a kábelmodem visszirányú jeleit a TV felé, így biztosítja a zavartalan tévézést.

Raktáron
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)

Lehetővé teszi a felhasználónak, hogy kézzel válasszon ki két jelforrásból egy RF jelet a TV készülék számára. A tipikus alkalmazása a földi sugárzású digitális (DVB-T - MinDig TV) és kábeltévé (DVB-C) adások kiválasztására történik.

Jellemzők:
  • a földi és kábeltévé csatornák teljes FM és TV tartományában működik
  • alacsony illesztési veszteség
  • magas szigetelés a bemenetek között
  • a masszív Buchinger mechanizmus megakadályozza egyidejűleg a két jelforrás kiválasztását
  • az elektronikát alumíniumházba építették, amely biztosítja a jó árnyékolást és RF szigetelést
Raktáron
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)

Kábeltévé (DVB-C) használata esetén a tv-műsor és internet szolgáltatás egyidejű használatakor a kábelmodem visszirányú jeleli (5-65 MHz) a nagy jelszint miatt zavarhatják a TV csatornákat akár az UHF sávban is, mely zavar a képen csíkozódás, színhiba formájában jelentkezhet.

A multimédia diplexer egy elosztó a kábelmodem és a TV között, melyben egy felüláteresztő szűrő (88-860 MHz) teljesen elnyomja a kábelmodem visszirányú jeleit a TV felé.

Raktáron
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)

A PMSW-210 egy 5V kapcsoló feszültséggel működő átkapcsoló, mely földi digitális (DVB-T) antenna jel és kábeltévé jel között vált.

Használatával egyszerre lehet csatlakoztatva a tévébe / vevő készülékbe a MinDig TV antenna és a kábeltévé vezetékének a jele.

Csak olyan földi digitális vevők és tévék esetében hasznlható melyek rendelkeznek a menüjükből kapcsolható +5V-al.

Ezekbe a készülékekbe épített +5V tápfeszültség aktív (erősítős) antenna megtáplálását szolgálja.
A PMSW-210 kapcsoló használatakor csak normál antennát lehet használni, mert a kapcsoló kimenetére (TV) adott 5V kapcsoló feszültséget nem továbbítja az antenna irányába ("DC Blocked" bemenet).

Működése:

Ha a TV kimenete felől 5V kapcsoló feszültséget kap, a DVB-T (antenna) jelet vezeti a TV kimenetre.

Ha az 5V megszűnik, akkor a kábeltévé (CATV) jele kerül az eszköt tévé kimenetére.

Mivel az eszköz egy elektronikus kapcsoló, a kétfajta média jelei veszteség nélkül és egymástól jól elválasztva, zavar mentesen jelennek meg a kimeneten.

Előrendelhető