Termékek Menü
Ön itt jár: >

Globo

Rendezés:
Nézet:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)

A mindössze 23 mm-es nyakátmérőjű INVERTO Black Multiconnect Dielectric Single LNB egy merőben új technológiát, megoldást képvisel a parabola antenna fókuszpontjában összesűrített elektromágneses hullámoknak az LNB-be való bevezetését illetően.

A fej, parabola antennára néző csőtápvonala speciális anyagot (dielektrikumot) tartalmaz, mely jóval túlnyúlik a csőtápvonalon. Ez az anyag magába szívja (abszorbálja) az elektromágneses hullámokat. Ennek az az eredménye, hogy a fej még akkor is a legjobb hatásfokkal képes az antennáról érkező jeleket magába fogadni, ha az LNB nincs pontosan a fókuszpontban!!
Az LNB speciálisan hosszú és vékony nyaka ideálissá teszi többfejes rendszerekben való használatát, melyben a 2° - os felbontás is elérhető.
A fej felszerelhető hagyományos egyedi, vagy többes fejtartóba (23 - 40 mm - es közgyűrű tartozék).
A fejhez gyártott INVERTO 5 fejes fejtartóba (Inverto Black Multiconnect fejtartó, cikkszáma: TS-33122) szerelve érhető el minden speciális előny, melyet a fej különleges elektromos és mechanikus konstrukciója kínál (2° - os felbontás, max. hatásfok).
Az INVERTO 5 fejes fejtartóra, a fej hátsó részén, egy lepattintható ajtó alatt találjuk a felszerelést biztosító kialakítást.

Zajtényező: 0.2 dB
Tartozék: 23-40 mm közgyűrű, esővédő az F csatlakozóra. 

Előrendelhető
3.290 Ft (2.591 Ft + ÁFA)

Inverto Black Multiconnect Twin fejtartó Multiconnect fejkonverterekhez. 

A felfogatás az egyik fej nyakán valósul meg, 23 és 40 mm es fejfelfogatáshoz egyaránt használható. A fejek 3-24 fokban könnyen beállíthatók.

Bármilyen 50-90 cm-es offset parabolatükörhöz használható.

Előrendelhető
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)

Az Astra (19 fok K.) és HotBird (13 fok K.) együttes vételéhez használható 6 fokos MonoBlock.Javasolt megoldás például:

  • K.23.5° Astra – K.19.2° Astra

Ajánlott antenna átmérő 80 cm.

A fejek zajtényezője 0.1dB darabonként.

A két darab jó minőségű LNB-t (fejkonverter) tartalmaz összeépítve és kiegészítve egy kétbemenetű(Mini A,B) DiSEqC kapcsolóval.

Raktáron