Termékek Menü

Szállítási infó kép alatt

A szállítási díj rendelésenként bruttó 1800 Ft,
30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!
Egyes termékek (pl. nagyobb méretű antennák) rendelése esetén a szállítási költség egyedi kalkulációt igényelhet. A megrendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítási módok

Inverto Black Multiconnect Single műholdvevő fej - LNB (23 mm)

Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)

A mindössze 23 mm-es nyakátmérőjű INVERTO Black Multiconnect Dielectric Single LNB egy merőben új technológiát, megoldást képvisel a parabola antenna fókuszpontjában összesűrített elektromágneses hullámoknak az LNB-be való bevezetését illetően.

A fej, parabola antennára néző csőtápvonala speciális anyagot (dielektrikumot) tartalmaz, mely jóval túlnyúlik a csőtápvonalon. Ez az anyag magába szívja (abszorbálja) az elektromágneses hullámokat. Ennek az az eredménye, hogy a fej még akkor is a legjobb hatásfokkal képes az antennáról érkező jeleket magába fogadni, ha az LNB nincs pontosan a fókuszpontban!!
Az LNB speciálisan hosszú és vékony nyaka ideálissá teszi többfejes rendszerekben való használatát, melyben a 2° - os felbontás is elérhető.
A fej felszerelhető hagyományos egyedi, vagy többes fejtartóba (23 - 40 mm - es közgyűrű tartozék).
A fejhez gyártott INVERTO 5 fejes fejtartóba (Inverto Black Multiconnect fejtartó, cikkszáma: TS-33122) szerelve érhető el minden speciális előny, melyet a fej különleges elektromos és mechanikus konstrukciója kínál (2° - os felbontás, max. hatásfok).
Az INVERTO 5 fejes fejtartóra, a fej hátsó részén, egy lepattintható ajtó alatt találjuk a felszerelést biztosító kialakítást.

Zajtényező: 0.2 dB
Tartozék: 23-40 mm közgyűrű, esővédő az F csatlakozóra. 

Gyártó: Globo
Gyártó cikkszám: IDLB-SINL23-MULTI-OPP
Várható szállítás: 2020. december 07.
Elérhetőség: Előrendelhető