Termékek Menü
Ön itt jár: >

Marusys

Rendezés:
Nézet:
64.990 Ft (51.173 Ft + ÁFA)

Nagyon gyors, LINUX (Enigma2) operációs rendszeren futó, erős hardverrel szerelt két tuneres digitális műholdvevő (DVB-S2).

BCM7356 kétmagos 1300 MHz- es CPU - t, 1GB DD3 DRAM és 256 MB flash - t tartalmaz.
A felvétel és lejátszás céljára 2.5 coll - os SATA III - as HDD építhető a készülék belsejébe, melyhez minden szükséges csavar és egy SATA csatlakozó kábel is tartozék.
Külső adathordozók csatlakoztatására 3 db USB port áll rendelkezésre (1 db elől, 2 db hátul).

FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS (ANGOL) - Letöltés

A kódolt adások vételéhez 2 db univerzális kártyaolvasó és 1 db CI modulfogadó kapott helyet az előlapi lehajtható ablak alatt.

A Vu+ Solo2 multimédiás képességeit, funkcióit csak hálózat - internet eléréssel lehet teljessé tenni. A hátoldali RJ45 csatlakozó mögött Gigabit - es Eternet hálózati csatoló bújik meg! Csatlakozhatunk a hálózatra, USB - s WI-FI hálózati csatolóval, pl. valamelyik hátsó USB port felhasználásával.

Az előlapon 12 jegyű elegáns VFD kijelző kapott helyet. Megjeleníti a csatorna nevét, készenléti állapotban a dátumot és az időt.

A Vu+ Solo2 gyári alapszoftverével is elérhető számos szolgáltatás, pl. HbbTV képes, beépített Opera böngésző, IPTV, stb., de mint minden ehhez a kategóriához tartozó készülék gyári szoftverét érdemes lecserélni valamelyik Enigma2 - es szoftver labor termékére. Ezzel - a letölthető kiegészítők nagy száma miatt - teljesé válik a készülék multimédiás képessége és funkció gazdagsága.
A Vu+ Solo2 - hoz a "BlackHole" a legnépszerűbb, legfejlettebb image, de a többi E2 - es szoftver (Vix, VTi, OpenATV, OpenPL, stb) is kiválóan használható.

Előrendelhető