Termékek Menü

Szállítási infó kép alatt

A szállítási díj rendelésenként bruttó 1800 Ft,
30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!
Egyes termékek (pl. nagyobb méretű antennák) rendelése esetén a szállítási költség egyedi kalkulációt igényelhet. A megrendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítási módok

MinDig TV Extra Családi csomag előfizetői kártya (12 hónapos)

Ár:
42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)

Előfizetői kártya a MinDigTV Extra Családi csomag (összesen 54 csatorna) tévészolgáltatás használatához. Az előfizetés időtartama az aktiválástól számított 6 hónap.

Használatához olyan tévékészülék vagy dekóder (vevő, set-top-box) szükséges, mely rendelkezik DVB-T tunerrel, MPEG-4 kódolási képességgel és beépített Conax kártyaolvasóval vagy alkalmas CA-modul fogadására. A szolgáltatás eléréséhez emellett megfelelő antennára is szükség van.

A feltüntetett ár bruttó ár, mely tartalmazza a 12 hónapra előre kifizetett szolgáltatás és a kártya aktiválás díját is.

A kódolt adások a kártya aktiválása nélkül 10 napig elérhetőek (a 10 nap a Szolgáltató rendszerében történő aktiváláshoz szükséges időtartam).

A kártya a dekóderbe történő behelyezést követően azonnal megkezdi a 10 napos időtartam felhasználását. Ezért kérjük, mielőtt a kártyát behelyezné, győződjön meg arról, hogy a szabadon fogható műsorok elérhetőek e.

Amennyiben a szabadon fogható műsorok vételével nehézségekbe ütközik, kérjük hívja a MinDigTV ingyenesen hívható ügyfélszolgálatát (06 80 90 99 00).

>>MinDig TV csatornakiosztás, általános információk<<

Nézze a MinDig TV Extra egyes csatornáit interneten is - mindiGO TV. Ehhez csak MinDig TV Extra előfizetés és számítógép, tablet vagy mobil kell!
Részletek: https://pecs-upc-tv.hu/hirek_1/nezze-a-mindig-tv-extra-csatornait-interneten-is-mindigo-tv-eljen-a-mobilitas-szabadsagaval-27

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-01-07