Termékek Menü

Szállítási infó kép alatt

A szállítási díj rendelésenként bruttó 2190 Ft,
50.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!
Egyes termékek (pl. nagyobb méretű antennák) rendelése esetén a szállítási költség egyedi kalkulációt igényelhet. A megrendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítási módok

mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag előfizetés (6 hónap) + Conax CA modul beépített Chippel

Ár:
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)

mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag határozott időre szóló előfizetés beépített Chippel ellátott Conax CA modullal. Az előfizetés időtartama, az aktiválástól számított 6 hónap.

A feltüntetett ár bruttó ár, mely tartalmazza a Conax CA Chippel ellátott modult, a 12 hónapra előre kifizetett szolgáltatás és a modul aktiválás díját is.

A kódolt adások a modul aktiválása nélkül 10 napig elérhetőek (a 10 nap a Szolgáltató rendszerében történő aktiváláshoz szükséges időtartam).

A Chippes Conax Ca modul behelyezést követően azonnal megkezdi a 10 napos időtartam felhasználását. Ezért kérjük, mielőtt a modult behelyezné, győződjön meg arról, hogy a szabadon fogható műsorok elérhetőek-e.

Amennyiben a szabadon fogható műsorok vételével nehézségekbe ütközik, kérjük hívja a MinDigTV ingyenesen hívható ügyfélszolgálatát (06 80 90 99 00).

A Conax CA Chippel ellátott modul segítségével bármely CI (Common Interface) csatlakozóval felszerelt HEV-265 kódolással rendelkező vevőkészüléket illetve televíziókészüléket alkalmassá lehet tenni CONAX kódolású televízió, illetve rádióadások vételére. Például a mindigTV PRÉMIUM adások vételére is.

Nézze a mindigTV PRÉMIUM egyes csatornáit interneten is - mindiGO TV. Ehhez csak mindigTV PRÉMIUM előfizetés és számítógép, tablet vagy mobil kell!
Részletek: https://pecs-upc-tv.hu/hirek_1/nezze-a-mindig-tv-extra-csatornait-interneten-is-mindigo-tv-eljen-a-mobilitas-szabadsagaval-27

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-10