Termékek Menü

Nézze a mindigTV PREMIUM csatornáit interneten is - mindiGO TV - Éljen a mobilitás szabadságával!

Nézze a mindigTV PREMIUM csatornáit interneten is - mindiGO TV - Éljen a mobilitás szabadságával!

Nézze a mindigTV PREMIUM kínálatában elérhető egyes csatornákat az interneten keresztül élőben a számítógépén, tableten vagy mobilon keresztül! Éljen a mobilitás szabadságával - mindiGO TV!
A szolgáltatás igénybevételéhez csak internet kell, tehát NINCS SZÜKSÉGE antennára, beltéri egységre (set-top-box, dekóder) és Conax kártyaolvasóra sem!

A mindiGO TV szolgáltatás INGYENESEN hozzáférhető az aktív mindigTV PREMIUM szolgáltatással rendelkező előfizetőknek. A szolgáltatás számítógépen (PC/Mac), illetve Android és iOS operációs rendszerű mobileszközön (mobiltelefon, tablet) vehető igénybe. Az aktuálisan elérhető csatornák listáját megtalálja a hivatalos honlapon.

Hogyan vehető igénybe?

Amennyiben Ön még nem rendelkezik mindigTV PREMIUM előfizetéssel, ezt megvásárolhatja honlapunkon. A mindiGO TV szolgáltatás használatához szükséges mindigTV PRÉMIUM előfizetői kártya kínálatunkat megtalálja ezen oldal alján.

  1. Ha még nincs mindigTV PREMIUM előfizetői kártyája, rendeljen tőlünk az oldal alján!
  2. Regisztráljon a https://tv.mindigo.hu/auth/register honlapon. A regisztrációhoz és a mindiGO TV használatához a következő adatokra lesz szüksége: név, mindigTV PREMIUM előfizetői kártyaszám, születési dátum, e-mail cím, jelszó.
  3. Már nézheti is a mindigTV PREMIUM csatornáit az interneten keresztül, egyszerre akár 2 eszközön is!
Tartalomhoz tartozó címkék: hír mindig-tv mindig-tv-extra