Termékek Menü

Nézze a MinDig TV Extra csatornáit interneten is - mindiGO TV - Éljen a mobilitás szabadságával!

Nézze a MinDig TV Extra csatornáit interneten is - mindiGO TV - Éljen a mobilitás szabadságával!

Nézze a MinDig TV Extra kínálatában elérhető egyes csatornákat az interneten keresztül élőben a számítógépén, tableten vagy mobilon keresztül! Éljen a mobilitás szabadságával - mindiGO TV!
A szolgáltatás igénybevételéhez csak internet kell, tehát NINCS SZÜKSÉGE antennára, beltéri egységre (set-top-box, dekóder) és Conax kártyaolvasóra sem!

A mindiGO TV szolgáltatás INGYENESEN hozzáférhető az aktív MinDig TV Extra szolgáltatással rendelkező előfizetőknek. A szolgáltatás számítógépen (PC/Mac), illetve Android és iOS operációs rendszerű mobileszközön (mobiltelefon, tablet) vehető igénybe. Az aktuálisan elérhető csatornák listáját megtalálja a hivatalos honlapon.

Hogyan vehető igénybe?

Amennyiben Ön még nem rendelkezik MinDig TV extra előfizetéssel, ezt megvásárolhatja honlapunkon. A mindiGO TV szolgáltatás használatához szükséges MinDig TV Extra előfizetői kártya kínálatunkat megtalálja ezen oldal alján.

  1. Ha még nincs MinDig TV Extra előfizetői kártyája, rendeljen tőlünk az oldal alján!
  2. Regisztráljon a https://tv.mindigo.hu/auth/register honlapon. A regisztrációhoz és a mindiGO TV használatához a következő adatokra lesz szüksége: név, MinDig TV Extra előfizetői kártyaszám, születési dátum, e-mail cím, jelszó.
  3. Már nézheti is a MinDig TV Extra csatornáit az interneten keresztül, egyszerre akár 2 eszközön is!
Tartalomhoz tartozó címkék: hír mindig-tv mindig-tv-extra