Termékek Menü
Ön itt jár: >

Para-Mega

Rendezés:
Nézet:
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)

Kábeltévé (DVB-C) használata esetén a tv-műsor és internet szolgáltatás egyidejű használatakor a kábelmodem visszirányú jeleli (5-65 MHz) a nagy jelszint miatt zavarhatják a TV csatornákat akár az UHF sávban is, mely zavar a képen csíkozódás, színhiba formájában jelentkezhet.

A multimédia diplexer egy elosztó a kábelmodem és a TV között, melyben egy felüláteresztő szűrő (88-860 MHz) teljesen elnyomja a kábelmodem visszirányú jeleit a TV felé.

Raktáron
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)

A PMSW-210 egy 5V kapcsoló feszültséggel működő átkapcsoló, mely földi digitális (DVB-T) antenna jel és kábeltévé jel között vált.

Használatával egyszerre lehet csatlakoztatva a tévébe / vevő készülékbe a MinDig TV antenna és a kábeltévé vezetékének a jele.

Csak olyan földi digitális vevők és tévék esetében hasznlható melyek rendelkeznek a menüjükből kapcsolható +5V-al.

Ezekbe a készülékekbe épített +5V tápfeszültség aktív (erősítős) antenna megtáplálását szolgálja.
A PMSW-210 kapcsoló használatakor csak normál antennát lehet használni, mert a kapcsoló kimenetére (TV) adott 5V kapcsoló feszültséget nem továbbítja az antenna irányába ("DC Blocked" bemenet).

Működése:

Ha a TV kimenete felől 5V kapcsoló feszültséget kap, a DVB-T (antenna) jelet vezeti a TV kimenetre.

Ha az 5V megszűnik, akkor a kábeltévé (CATV) jele kerül az eszköt tévé kimenetére.

Mivel az eszköz egy elektronikus kapcsoló, a kétfajta média jelei veszteség nélkül és egymástól jól elválasztva, zavar mentesen jelennek meg a kimeneten.

Raktáron