Termékek Menü

Szállítási infó kép alatt

A szállítási díj rendelésenként bruttó 1800 Ft,
30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!
Egyes termékek (pl. nagyobb méretű antennák) rendelése esetén a szállítási költség egyedi kalkulációt igényelhet. A megrendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítási módok

Maximum E85 multifókuszos acél parabola antenna

Ár:
21.990 Ft (17.315 Ft + ÁFA)

Különleges kialakítású parabola antenna, mely szélesebb a hagyományos antennálnál, így fókuszpontja nem egy ponton, hanem egy széles íven (vonalon) helyezkedik el. Ezt a vonalat követi le az 57cm hosszú speciális fejtartó sín, melyre egyszerre több (5db vagy akár több) fejet (LNB) is fel lehet szerelni, így képes több műhold együttes vételére.

A parabola csomagja 5 db fejtartót tartalmaz. Az antenna egy beállításban akár 45 fokos tartományt is képes átfogni. A felbontás 4 fok, a fejtartó és a fej mérete miatt. A fejtartó sinen fokbeosztás található, melynek segítségével könnyen megállapíthatók a fejpozíciók. A vétel minőségének javítása érdekében a szokásos oldalszög (azimut) és emelkedés (eleváció) állítása melett lehetőség van egy forgástengely mentén a tükör "elcsavarására" is. 

Ez egy nagyméretű termék, így a szállítási költség egyedi kalkulációt igényel és eltérhet a kosárban feltüntetettől. A megrendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot!

  • Méret: 71 x 91 cm
  • Anyag: horganyzott acél
  • Fejátmérő: 40mm
  • Súly: 14.3 kg
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-08-29
Termék címkék: antenna, dvb-s, parabola antenna